Accidentul mortal de pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți s-a produs după o depășire: Mașina a intrat frontal într-un podeț și a căzut de la 2,3 metri. Doi pasageri au rămas încarcerați, iar alți doi au fost proiectați prin parbriz // Noi detalii


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava continuă cercetările în cazul teribilului accident din 14 octombrie, în care au murit patru persoane.

Până acum, sa stabilit că accidentul a avut loc la ora 14:20. Astfel, un rădăuțean (29 ani) conducea autoturismul marca Audi A 6, înmatriculat în Marea Britanie, prevăzut cu volanul pe partea dreaptă, pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți.

El se deplasa spre comuna Dornești. În mașină se mai aflau trei persoane, respectiv un bărbat din Dornești (38 ani) și doi ucraineni cu cetățenie română, de 31 și 35 ani.

După efectuarea unei manevre de depășire, în împrejurări necunoscute, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a sensului său de deplasare, a pătruns în șanțul betonat de pe partea stângă și apoi a intrat frontal în peretele camerei de cădere a podețului, fiind găsit pe sol, pe roți, la o distanță de 2,30 m sub partea carosabilă.

În urma impactului pasagerii de pe bancheta din spate au fost proiectați prin parbriz în afara autoturismului, iar conducătorul auto și pasagerul din partea din față au rămas încarcerați în habitaclu.

După cum am menționat anterior, trei persoane au murit la fața locului, iar pasagerul de 35 ani (potrivit datelor anterioare – 36 ani) a fost transportat la SJU Suceava cu diagnosticul: „TCC, fractură femur drept, fractură antebraț drept, comă profundă”. El a murit în noaptea de joi spre vineri.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal privind ucidere din culpă.


Context:


Intră acum și în grupul de