ISJ Suceava a continuat campania ”Vaccinare și responsabilitate” la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni. Grigore Bocanci: Se impun demersuri concrete de susținere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât și prin puterea exemplului


Intră acum și în grupul de

ISJ Suceava continuă inițiativa ”Vaccinare și responsabilitate”, demarată în colaborare cu DSP Suceava, prin susținerea unor campanii de vaccinare în școli.

Astfel, joi, Caravana vaccinării a ajuns la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni, iar 25 de elevi cu vârste cuprinse între 15-18 ani din cadrul acestui colegiu s-au vaccinat cu prima doză, alături de 4 profesori și 2 angajați din rândul personalului nedidactic.

Inspectorul școlar general al județului Suceava, prof. Grigore Bocanci a precizat că în perioada actuală se impun, mai mult decât oricând, realizarea unor demersuri concrete de susținere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât și prin puterea exemplului.

Vaccinarea este cea mai importantă măsură sanitară de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2, a spus Bocanci adăugând că în această perioadă a pandemiei de COVID-19, conducerea ISJ Suceava va fi prezentă și va sprijini cât mai multe campanii  de vaccinare în școli, alături de celelalte măsuri de asigurare a siguranței sanitare.

Prezent la activitate, inspectorul școlar general adjunct, prof. Nicolae Ciprian Anton a menționat că pentru prezența fizică a elevilor la școală este nevoie de intensificarea procesului de vaccinare.

„Felicit elevii, dar în acelați timp multumesc și  părinților pentru acordul dat privind decizia de vaccinare”, a menționat Anton.


Intră acum și în grupul de