Gheorghe Flutur si-a sarbatorit ziua printre sinistrati (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

De ziua lui de naştere, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a părăsit biroul în care urma să primească felicitările şi urările de bine şi a inspectat şantierele deschise în judeţ pentru refacerea pagubelor provocate de inundaţii. Şeful deliberativului judeţean a pornit la drum încă de la primele ore ale dimineţii, prima oprire făcând-o la podul de pontoane ridicat peste râul Suceava în localitatea Dorneşti, unde a fost prezent la inaugurare şi preşedintele ţării, Traian Băsescu.

Pentru câteva momente, şeful CJ Suceava s-a oprit din drum şi a ciocnit o cupă de şampanie cu militarii care au participat pentru realizarea podului. El a declarat că redeschiderea circulatiei pe DN 17 A Rădăuţi-Siret este cel mai frumos cadou pe care l-a primit.

“Chiar dacă e puţin atipic, eu sunt mulţumit că mă aflu printre persoanele sinistrate din judeţ, printre persoanele care au nevoie în momentul de faţă de atât de mult sprijin, mă bucur că îmi sărbătoresc ziua alături de ei şi ce cadou poate fi mai frumos decât terminarea podului ce asigură accesul spre nordul judeţului şi Ucraina”, a declarat Gheorghe Flutur.

După vizitarea podului de la Dorneşti, preşedintele Consiliului Judeţean s-a deplasat în zonele unde a demarat reconstrucţia caselor distruse de viituri.


Intră acum și în grupul de