Peste 800 de pachete de tigari, gasite in masinile a doi ucraineni


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii şi vameşii din P.T.F. Siret au confiscat de la doi ucraineni, peste 800 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ce erau ascunse în diferite locuri din maşini. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch- Seriţan miercuri, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Mercedes”, cetăţeanul ucrainean T. Serhii, în vârstă de 26 de ani.

La verificarea mijlocului de transport au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale şi în contraaripile faţă ale autoturismului, un număr de 360 pachete de ţigări marca „ Jin Ling”, de provenienţă ucraineană. Ţigările în valoare de 1.526 lei au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Joi, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un microbuz marca „Mercedes” cetăţeanul ucrainean B. Illia, în vârstă de 36 de ani. În pereţii laterali ai microbuzului, s-au găsit un număr de 478 pachete de ţigări marca „Marlboro” de provenienţă ucraineană.

Şi în acest caz întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.022 lei a fost reţinută în vederea confiscării de către organele vamale, iar ucraineanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de