Presedintele PSD Victor Ponta a venit cu ajutoare la sinistratii din Zvoristea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Victor Ponta s-a aflat sâmbătă în comuna suceveană Zvoriştea afectată de inundaţii unde a vizitat mai multe locuinţe avariate din cauza apelor şi unde se aflau echipe de voluntari social-democraţi care ajută locuitorii să-şi cureţe casele.

Liderul social-democrat a venit însoţit de vicepreşedinţii PSD, Ecaterina Andronescu, Titus Corlăţeanu, Marian Vanghelie şi de preşedintele TSD Nicolae Bănicioiu şi a adus un transport de ajutoare trimise de filialele PSD din ţară, constând în apă, alimente de bază, cereale, materiale de construcţie, haine şi aparatură electrocasnică.

Ponta a spus că a fost impresionat de gestul făcut de oamenii din întreaga ţară care au trimis ajutoare.

Preşedintele PSD consideră că este important să ştie ce nevoi au oamenii afectaţi de inundaţii pentru a nu le aduce lucruri care nu le sunt necesare. „Dacă le aduci ce nu au nevoie este păcat”, a spus Victor Ponta.

El a mai declarat că ajutoarele trimise de organizaţiile PSD din ţară, atât cele 44 de TIR-uri de la Dorohoi cât şi transportul de la Suceava, vor fi distribuite de organizaţiile locale. „Ajutoarele aduse la Botoşani şi Suceava nu le împărţim noi, ci cei de aici, că ştiu mai bine”, a precizat Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de