Bagat in spital de cei care au vrut sa-l talhareasca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Mitocu Dragomirnei a fost internat la secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava după ce a fost bătut de mai mulţi indivizi ce au dat buzna în casă cu intenţia de a-l tâlhări. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la orele 05.30, lucrătorii Postului de Poliţie Mitocul Dragomirnei au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că, în noaptea de 12/13.07.2010 persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui C. Gheorghe, în vârstă de 55 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care prin violenţă au încercat să-i ia banii din locuinţă.

Bărbatul a fost lovit în zona capului şi a corpului cu pumnii şi picioarele, după care agresorii au fugit fără a mai lua şi banii. Agresorii au fost identificaţi ca fiind S. Ovidiu, de 23 ani şi B. Ioan, de 22 ani, ambii din comuna Pătrăuţi.

În baza probatoriului administrat, S. Ovidiu a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de marţi a fost prezentat Judecătoriei Suceava, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 de zile, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de