Cincinal de Taco Loco


Intră acum și în grupul de

La finele acestei săptămâni restaurantul Taco Loco din Suceava se va afla într-o petrecere continuă. Mai exact, pe parcursul zilei de vineri (16 iulie) restaurantul va împlini cinci ani de când a apărut pe piaţa de profil din municipiul reşedinţă de judeţ.

Cinci ani în care Taco Loco i-a obişnuit pe clienţi cu servicii profesioniste, cu o oază de bucurie unde eşti întâmpinat de fiecare dată cu un zâmbet din partea ospărătiţelor care te servesc prompt şi cu o mâncare delicioasă de îţi vine de fiecare dată să te lingi pe degete dacă reuşeşti să termini porţia din farfurie. Afirmaţiile sunt întărite şi de premiile pe care cei doi bucătari ai restaurantului le-au obţinut la “Concursul internaţional de gătit în aer liber”, pentru creativitate, gust şi complexitatea felurilor preparate.

Fără să facă rabat de la calitate, Taco Loco s-a impus în Suceava ca un restaurant în care te respecţi şi esti respectat, un loc unde merită să ieşi cu persoana iubită, cu familia sau prietenii, un loc unde să iei masa de prânz ştiind că de fiecare dată vei avea parte de un meniu proaspăt şi gustos.

Îmbinând cultura şi aromele mexicane cu cele româneşti, Taco Loco va îmbătrâni vineri frumos cu pahare de şampanie oferite tuturor celor care vor trece pragul restaurantului. Şi pentru că este zi de sărbătoare, conducerea localului a decretat reducerea cu 25% a preţurilor.

De altfel, Taco Loco i-a obişnuit pe suceveni cu tot felul de surprize plăcute. Pentru orice pizza comandată telefonic, clientul primeşte la alegere o doză de suc gratuită sau o reducere de 15% din valoarea comenzii. Pentru clienţii fideli, există cardurile de fidelitate, iar zilnic între orele 16:00 şi 18:00 este “Happy Hour”, când consumaţia este cu 25% mai ieftină.

Având peste 60 de locuri în interiorul restaurantului şi peste 70 de locuri pe terasa acoperită, Taco Loco poate primi pe oricine doreşte să petreacă clipe plăcute într-o locaţie cochetă situată lângă Palatul de Finanţe. Dacă nici aşa nu sunteţi convinşi şi vreţi ceva mai aparte, cu siguranţă Crâşma lui Moş Iordache, situată în Muzeul Satului Bucovinean, este gata oricând, pe bază de comandă, să vă satisfacă cererile în stilul Taco Loco.


Intră acum și în grupul de