Fetita de 8 ani, accidentata mortal de un microbuz


Intră acum și în grupul de

O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost lovită foarte grav de un microbuz şi a decedat la scurt timp. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, miercuri, la ora 15.37 s-a intervenit cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare la un accident rutier produs în satul Dănila, Dărmăneşti, pe E 85, unde un microbuz marca Fiat condus de S. Gheorghe, de 32 de ani a acroşat-o pe M. A. P., de 8 ani. Echipajul a acţionat la balizarea zonei şi a acordat primul ajutor medical calificat victimelor, M. A. P., care ulterior a decedat, deces constatat de echipajul SAJ şi M. P., de 14 ani, care era în stare de agitaţie.

Cercetările poliţiştilor arată că şoferul, S.Gheorghe, de 32 ani, din comuna Bosanci, posesor al permisului de conducere categoria „B”, în timp ce conducea o autoutilitară, a surprins-o şi a accidentat-o mortal pe minora ce se deplasa pe partea dreaptă a carosabilului în aceeaşi direcţie de mers, cu intenţia de a traversa pe sensul opus.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero şi a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de