Maria Basescu a adus ajutoare sinistratilor din Serbauti si Darmanesti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prima doamnă a ţării, Maria Băsescu, s-a aflat joi la prânz în judeţul Suceava, unde a adus un transport de ajutoare pentru familiile sinistrate din localităţile Şerbăuţi şi Dărmăneşti. Soţia preşedintelui a condus convoiul format din mai multe microbuze pline cu alimente şi haine, care au fost împărţite în cele două localităţi sucevene afectate de inundaţii, şi şase TIR-uri cu materiale de construcţii, cărămidă şi BCA, care au fost descărcate în Şerbăuţi, unde se reconstruiesc şapte case.

Maria Băsescu a declarat că cele câteva TIR-uri cu materiale de construcţii au fost colectate de Ioana Băsescu, dar că ea a fost cea care a venit cu acest transport pentru că are mai mult timp liber decât fiica sa. Soţia şefului statului a spus că a ales să vină la Şerbăuţi şi să-i ajute pe oamenii ale căror case au fost afectate sau distruse de inundaţii pentru că în această localitate s-a refugiat bunica ei din Arbore în timpul războiului. Maria Băsescu s-a întreţinut cu câteva zeci de localnici, s-a fotografiat cu ei şi a împărţit ciocolată copiilor din comună.

La Şerbăuţi, alături de prima doamnă a ţării au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, secretarul general al organizaţiei judeţene a PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, şi secretarul general adjunct al organizaţiei, Cristi Creţu. Ioan Bălan a coordonat alături de primarul localităţii acţiunea de împărţire a ajutoarelor şi s-a preocupat ca fiecare dintre familiile afectate de inundaţii să primească materialele proporţional cu paguba suferită.


Intră acum și în grupul de