CJSU Suceava a analizat stadiul de pregătire pentru sezonul rece, în special în ceea ce privește deszăpezirea drumurilor. Urmează verificările în teren


Intră acum și în grupul de

Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava s-a întrunit marți, 16 noiembrie, într-o ședință restrânsă în cadrul căreia a fost analizat stadiul asigurării îndeplinirii obiectivelor și măsurilor propuse prin Planul de Acțiune al CSJU pentru sezonul rece 2021 – 2022.

Potrivit Prefecturii Suceava, accentul a fost pus pe asigurarea tehnico – materială (utilaje, stocuri de material antiderapant) necesară realizării intervențiilor la deszăpezire pe șoselele din județ.

Totodată, Prefectura a precizat că în cursul săptămânii următoare se vor realiza și verificări în teren la bazele din cadrul SDN Suceava și SDN Câmpulung Moldovenesc, urmând ca funcție de concluziile rezultate să fie adoptate și măsuri care să conducă la desfășurarea în cele mai bune condiții a întreținerii căilor de acces rutiere pe timpul sezonului de iarnă 2021-2022.

La ședință au participat prefectul Alexandru Moldovan, vicepreședintele Consiliului Județean Cristinel Crețu, inspectorii șefi ai structurilor MAI (IPJ, IJJ, ISU), șefii secțiilor de drumuri naționale și județene, reprezentanți ai DSP Suceava și E.ON Energie România S.A., precum și reprezentanți ai agenților economici care vor realiza lucrările de deszăpezire a drumurilor naționale și județene pe timpul sezonului rece.


Intră acum și în grupul de