La 14 ani a fugit de acasa (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cine este vinovat în situaţia în care un copil fuge de acasă?

O minoră de 14 ani domiciliată în comuna Nicşeni, judeţul Botoşani, urmărită naţional, a fost găsită de poliţiştii din Fălticeni în timp ce hoinărea pe străzile din oraş.

Fiind audiată, minora a declarat că a plecat de la domiciliu cu intenţia de a ajunge în municipiul Botoşani, s-a deplasat în satul Roma, de unde cu un autovehicul de ocazie a ajuns în judeţul Suceava, unde a rămas în mai multe locaţii neidentificate.

Cea în cauză a fost internată în Centrul de Primire al Copilului Suceava, lucru care a fost comunicat telefonic şefului compartimentului urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, în vederea informării familiei.

De asemenea, din verificările efectuate a reieşit faptul că minora a fost internată în perioada 06 – 08.07.2010 în Spitalul Judeţean Botoşani – Secţia pediatrie, fiind diagnosticată cu „întârziere mintală uşoară, tulburare de stres intrafamilial”, ulterior fiind examinată de psiholog, care a diagnosticat-o cu „întârziere mintală uşoară, cu manifestări de probabilitate şi tulburări de comportament”, lucruri declarate şi de aceasta.


Intră acum și în grupul de