Deputatul Ioan Balan, către Ion Lungu la dezvelirea bustului lui Franz Cavaler des Loges: Și după 130 de ani vorbim de apă, canal, străzi, electricitate. Poate ar trebui să vorbiți de lucruri mai noi, în ton cu vremurile


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan, prezent, sâmbătă, la dezvelirea bustului fostului primar al Sucevei Franz Cavaler des Loges care a pus bazele modernizării Sucevei i-a transmis lui Ion Lungu că poate a venit vremea să vorbească și despre lucruri în ton cu vremurile și nu doar de dezvoltarea în continuare.

„Suntem într-o zi importantă. E un moment bun și să vorbim despre ceea ce ne propunem să facem de aici încolo. Și astăzi vorbim de aceleași lucruri: apă, canal, străzi, electricitate. După 130 de ani. L-am auzit pe primar spunând de lucrurile acestea că se dezvoltă în continuare. Poate ar fi trebuit să vorbiți și de lucruri mai noi, în ton cu vremurile, despre autobuzele electrice, despre ceea ce vreți să faceți pe zona verde a Sucevei și cred că lucrurile acestea ne mai despart un pic de viziunea de acum 130 de ani a înaintașului nostru”, a spus Ioan Bălan.

Bustul lui Franz Cavaler Des Loges va fi dezvelit la Suceava

Bustul lui Franz Cavaler Des Loges, singurul primar care a făcut ceva pentru Suceava va fi dezvelit

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 27 noiembrie 2021

El a remarcat că privirea lui Franz des Loges nu e cu ochii pe primărie, ci mai mult cu ochii pe oraș.

„Ne obligă pe noi care suntem astăzi, vremelnici, în funcțiile acestea publice de președinte de Consiliu Județean, de primar, de parlamentar, să facem mai mult, că poate cândva, peste 100 de ani, loc este, vor mai fi statui și vor vorbi alții și despre noi”, a spus Ioan Bălan.

Deputatul liberal a arătat că acum 130 de ani s-au pus bazele dezvoltării Sucevei moderne și se gândea că și astăzi se vorbește despre dezvoltare și că este într-o echipă care vorbește despre dezvoltare, cum e Gheorghe Flutur care vorbește de Autostrada Unirii sau Ion lungu care vorbește de marile proiecte de dezvoltare.

Ioan Bălan a spus că poate și cei care sunt acum în funcții publice vor fi amintiți cândva, „chiar dacă va mai fi nevoie de un mandat ca să încununeze mandatele de primar ale lui Franz des Loges”.


Intră acum și în grupul de