Microbuzul unui harghitean burdusit cu tigari moldovenesti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au depistat în trafic un microbuz plin cu ţigări moldoveneşti de contrabandă. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 21.00, lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, au identificat, pe traseul Siret – Gura Humorului o autoutilitară, existând suspiciuni că transportă bunuri de contrabandă, respectiv produse din tutun.

Astfel, în jurul orelor 21.45, un echipaj de poliţie rutieră în timp ce acţiona pe raza comunei Păltinoasa, pe DN 17 a identificat autoutilitara respectivă. Maşina a fost oprită, la volan aflându-se M. Arpad, de 31 ani, din comuna Zetea, judeţul Harghita.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Gura Humorului, unde s-a procedat la inventarierea şi fotografierea bunurilor, respectiv 12.500 de pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat în curtea Politiei oraşului Gura Humorului şi sigilat. Valoarea prejudiciului a fost estimată la circa 62.500 lei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, faţă de autor dispunându-se măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de