S-au rasturnat intr-un sant de doi metri adancime


Intră acum și în grupul de

Odată cu vârsta se spune că vine şi înţelepciunea. Din păcate modelul oferit de un bărbat de 59 de ani din judeţul Botoşani dovedeşte exact contrariul.

Omul se afla pe parcursul zilei de duminică la volanul autoturismului proprietate personală şi se deplasa în grabă pe DN 17 (strada Argestru din municipiul Vatra Dornei).

Posesor al permisiului de conducere din anul 1971, categoriile B şi C, şoferul credea că nimeni nu e mai bun decât el în arta şoferiei.

Conform însă declaraţiilor poliţiştilor s-a dovedit că nu este nici pe departe aşa cum crede el după ce aflându-se într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă.

Mai mult autoturismul s-a oprit deabia după ce s-a răsturnat pe partea stângă a direcţiei de mers într-un şanţ adânc de mai bine de doi metri.

Accidentul a fost văzut de ceilalţi şoferi participanţi la trafic, care au sunat la salvare şi pompieri. Atât şoferul cât şi pasagera din dreapta sa, o femeie de 68 de ani, s-au trezit deabia la spitalul din Vatra Dornei unde au fost aduşi de ambulanţă în stare gravă.


Intră acum și în grupul de