Tanar cautat de pompieri dupa ce apele Moldoveni au luat caruta pe cand traversa raul


Intră acum și în grupul de

În urma ploilor abundente din ultimele zile, înregistrate în zona de munte a judeţului Suceava, apele învolburate ale râului Moldova au crescut, iar luni dimineaţă, când doi tineri au vrut să-l traverseze cu căruţa au fost luaţi de curenţi. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, la ora 10:23 a fost anunţat prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112 că doi tineri care încercau să treacă râul Moldova, cu un atelaj hipo, au fost luaţi de curentul puternic al apei, în zona câmpulung Moldovenesc.

Unul dintre tineri, Daniel M. A., în vârstă de 17 ani, a reuşit să se salveze, ajungând la mal, însă, din păcate, cel de-al doilea tânăr, Vasile N. în vârstă de 22 ani, a dispărut în apele râului.

La faţa locului s-au deplasat Grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi un echipaj de pompieri al Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială şi o barcă pneumatică.

Pompierii, împreună cu lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, au format două echipe şi au început operaţiunile de căutare a tânărului pe ambele maluri ale apei.
La ora 16,00 tânărul încă nu era găsit.


Intră acum și în grupul de