Targ de adoptii de animale in centrul orasului


Intră acum și în grupul de

Toţi iubitorii de animale de companie sunt aşteptaţi vineri 30 iulie în centrul municipiului reşedinţă de judeţ pentru a participa la un târg de adopţii de pisici şi căţei comunitari.

Acţiunea este organizată de membrii Asociaţiei de Protecţie a Animalelor Proanima iar animalele provin din adăpostul Primăriei situate în Lunca Sucevei. Mai mult organizatorii asigură toţi doritorii de a lua în grijă o pisică sau un căţel că toate animalele sunt deparazitate, sterilizate şi vaccinate.

Acţiuni asemănătoare au mai fost organizate de Asociaţia Proanima dar rezultatele nu au fost întotdeauna pe măsura aşteptărilor chiar dacă fiecare adopţie este gratuită.

Vineri, începând cu ora 16:00 membrii asociaţiei speră într-o prezenţă a sucevenilor mult mai mare decât la ediţiile anterioare în Parcul Drapelului situat lângă Prefectura Suceava locul unde va fi organizat târgul.

Organizatorii îi aşteaptă pe toţi cu mare plăcere dar ţin să afirme că în cazul în care condiţiile meteorologice vor fi nefavorabile târgul se va amâna.


Intră acum și în grupul de