Acasă Actualitate Dosar penal pentru un scandalagiu ce ameninta cu un cutit (VIDEO)

Dosar penal pentru un scandalagiu ce ameninta cu un cutit (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Unui sucevean i s-a întocmit dosar penal după ce s-a găsit asupra sa un cuţit pe care l-a folosit pentru a ameninţa o altă persoană. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru duminică, în jurul orei 21.40, prin „S.N.U.A.U. 112”, a fost sesizat faptul că pe strada Făgetului din municipiul Suceava are loc o altercaţie între doi tineri, iar unul dintre ei e posibil să aibă asupra sa un cuţit.

Patrula deplasată la faţa locului i-a identificat pe A. Ovidiu şi M. Constantin de 47 ani, din localitate, care aveau o discuţie în contradictoriu. În urma controlului corporal efectuat, asupra lui M. Constantin a fost găsit un cuţit cu mâner din lemn cu lama de circa 20 cm, care a fost folosit de acesta cu scopul de a-l ameninţa pe A. Ovidiu.



M. Constantin a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a unui obiect confecţionat pentru împungere şi tăiere.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version