De Revelion va fi organizat un foc de artificii de 20 de minute în centrul Sucevei. Ion Lungu spune că nu-și asumă organizarea de concerte în situația pandemică actuală


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că la cumpăna între ani Primăria Suceava va organiza un foc de artificii cu o durată de 20 de minute fiind efectuat de pe Casa Culturii.

Lungu a spus că se organizează acest foc de artificii astfel încât să nu se creeze aglomerație în jurul bradului de Crăciun și să se poată vedea bine acest foc de artificii din toată zona centrală.

El a arătat că pentru a organiza alte evenimente este destul de riscant mai ales că, de obicei, la evenimentele organizate de Revelion de Primărie participau peste 10.000 de persoane.

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava.

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava.

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 14 decembrie 2021

„E foarte greu să controlezi peste 10.000 de persoane, chiar dacă nu se poartă masca și s-a dat această relaxare, dar e spațiu înghesuit, mai ales la spectacole de muzică ușoară se înghesuie lumea. Ar trebui să poarte mască, să păstreze distanța fizică. Să fim realiști, acest lucru nu se va întâmpla în noaptea de Revelion. Tocmai de aceea, din respect în primul rând pentru cadrele medicale care se luptă și în aceste zile cu această pandemie de coronavirus pentru că, din păcate, încă se mai moare de coronavirus, din păcate, încă mai avem cazuri și, așa cum spun specialiștii, nu vom scăpa de valul cinci”, a declarat Ion Lungu.

Primarul a subliniat că nu-și poate asuma responsabilitatea organizării altor evenimente de Revelion cu participarea de mii de persoane pentru că există riscul unei transmiteri în masă a virusului.


Intră acum și în grupul de