Primăria Suceva a primit premiul pentru Excelență în Gestionarea Eficientă a Deșeurilor, iar Ion Lungu, a fost premiat pentru longevitate în funcția de primar al Sucevei


Intră acum și în grupul de

Municipiul Suceava a fost premiat la Gala Asociației Municipiilor din România aferentă anului 2021, organizată sub patronajul Președinției României, cu Diploma de Excelență  în Gestionarea Eficientă a Deșeurilor, a anunțat, miercuri, primarul Ion Lungu.

Primarul a spus că este al patrulea an consecutiv în care municipiul Suceava a câștigat un titlu de excelență după ce în anul 2017 a primit diploma de Excelență în Educație, în anul 2018- Excelență în Iluminat Public în anul 2019, Excelență în Transport Public Electrică, iar în anul 2021, Excelență în Gestionare Eficientă a Deșeurilor, cu mențiunea că în 2020 nu s-a organizat Gala AMR.

De asemenea, la Gala AMR, Ion Lungu a fost premiat cu o Diplomă de Excelență pentru 4 mandate consecutive de primar.

„Mă bucur foarte mult pentru acest premiu primit pentru gestionarea deșeurilor, care vine ca o completare pentru clasarea pe locul 4 la cele mai curate și verzi orașe din Romania, conform clasamentului publicat de Antena 3 în data de 29 noiembrie 2021. Avem un sistem modern de gestionare a deșeurilor cu cele 100 de platforme îngropate și 100 semi îngropate. Vom face eforturi în continuare pentru a avea un oraș cât mai curat și cât mai verde”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de