Polițist de frontieră de la SPF Brodina, reținut după ce a fost depistat de polițiștii din Rădăuți beat la volan și fără permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a anunțat, joi, că a dispus reținerea pentru 24 de ore a unui polițist de frontieră din cadrul SPF Brodina pentru conducere fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi s-a sesizat, miercuri, din oficiu cu privire la săvâşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice  după ce polițiștii din cadrul Poliţiei Rădăuţi, au surprins în trafic în jurul orei 23.15 un poliţist de frontieră care avea dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat şi era sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,53 ml/g, alcool pur în aerul expirat.

„Prin ordonanţa procurorului,  s-a dispus reţinerea suspectului, G. L. A., de profesie poliţist de frontieră în cadrul S.P.F.-Brodina, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice  faptă prevăzută și pedepsită de art. 336  alin. 1 Cod Penal pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 16.12.2021, orele 15.10, urmând ca măsura să expire la data de 17.12.2021, orele 15.10”, arată sursa citată.

În acest caz cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.


Intră acum și în grupul de