Talharit dupa ce a vrut sa faca sex pe 1 leu


Intră acum și în grupul de

Dorinţa de a întreţine relaţii sexuale cu o femeie necunoscută l-a transformat pe un bărbat din municipiul Suceava în sac de box.
Totul s-a petrecut în parcul Şipote când Constantin I. de 50 de ani se plimba liniştit în jurul orelor prânzului.

La un moment dat, în timp ce se afla în apropierea Mănăstirii Sf Ioan de el s-a apropiat o femeie tânără care i-a cerut 1 leu. Bărbatul, “darnic din fire” a spus că-i dă suma solicitată dacă întreţine cu el raporturi sexuale. Femeia a fost de accord motiv pentru care cei doi s-au îndreptat către parcul Şipote.

Totul decurgea normal până când victima ajunsă pe una dintre alei a fost lovită pe la spate cu un par în zona capului. Căzut la pământ omul a mai primit multiple lovituri cu pumnii şi picioarele din partea altui bărbat necunoscut.

Conform declaraţiilor oferite de poliţişti după ce a fost bătută bine persoana dornică de relaţii amoroase “a fost deposedată de două telefoane mobile, un ceas de mână, trei bijuterii de argint precum şi de un portofel în care avea documentele, cheile şi suma de aproximativ 65 de lei, prejudicial total ridicându-se la valoarea de circa 700 de lei”.

Imediat după sesizarea poliţiştilor au început căutările iar autorii au fost identificaţi în scurt timp. “Autorii au fost identificaţi în persoana lui Constantin R. de 42 de ani din Suceava şi complicea acestuia de 35 de ani din localitatea Broscăuţi, judeţul Botoşani, persoană fără adăpost” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Panţiru.

Cei doi au fost arestaţi pentru 29 de zile întocminduli-se dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.


Intră acum și în grupul de