Sinucidere sau inconstienta !?


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă după – amiază lucrătorii din cadrul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc s-au confruntat cu un caz destul de ciudat căruia până la urmă vor fi nevoiţi să-I găsească un răspuns.

În acea zi, în jurul orelor 14:00 poliţiştii au fost sesizaţi că o persoană de sex masculine s-a aruncat de pe podul Deia în apele râului Moldova şi a murit.

Sosiţi la faţa locului aceştia au găsit doar hainele bărbatului. Din declaraţiile martorilor oculari s-a stabilit că victima s-a urcat pe arcada podului şi a sărit în cap în apă.

Oamenii nu îşi pot explica gestul când înălţimea de la care s-a aruncat este de aproape 30 de metri iar apa în acel loc are doar 1 – 1,30 metri adâncime.
Tot din declaraţii s-a stabilit că după intrarea în apă victima s-a mai zbătut un pica poi a rămas cu faţa în jos plutind pe apă.

Pentru recuperarea cadavrului a fost solicitată intervenţia unei echipe de la ISU, detaşamentul Câmpulung Moldovenesc care au găsit corpul fără viaţă al omului la mai bine de 1000m în aval.

În urma cercetărilor s-a stabilit că este vorba despre Eugen G. de 44 de ani din localitatea Câmpulung Moldovenesc cunoscut ca fiind bolnav de schizofrenie schemică.

Pentru că prezenta mai multe lovituri la piept şi la cap, cadavrul a fost transportat la morga spitalului din oraş în vederea efectuării necropsiei poliţiştii fiind nevoiţi să stabilească ce a împins-o pe victimă să se arunce de pe pod.


Intră acum și în grupul de