Un bărbat a fost reținut la Marginea după ce a furat portofelul cu 1000 de lei al unui bărbat pe care îl colindase și a fugit cu un taxi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani a fost reținut marți seara de polițiști fiind cercetat pentru furt calificat după ce a furat portofelul cu acte și 1000 de lei al unui bărbat din Marginea pe care îl „colindase”

Astfel, marți seara, polițiștii din Marginea au fost sesizați prin 112 că unui bărbat i-a fost furat portofelul în care avea bani și acte.

Potrivit cercetărilor, marți după amiaza, la locuința bărbatului din Marginea au venit două persoane, un bărbat și o femeie pentru a colinda, iar gazda i-a invitat în interiorul locuinței.

După ce  au finalizat colindul, bărbatul colindat a scos portofelul din buzunarul pantalonilor cu scopul de a le da o sumă de bani, moment în care bărbatul care l-a colindat, profitând de neatenția acestuia, i-a furat portofelul după care ambii au fugit pe drumul comunal, urcându-se într-un taxi.

Bărbatul prădat a sesizat situația, iar un echipaj de poliție s-a deplasat cu operativitate și a reușit identificarea și oprirea în trafic a taxiului semnalat în care se aflau cei doi colindători, bărbatul în vârstă de 36 de ani și femeia de 35 de ani, iar taximetristul de 26 de ani.

În urma controlului corporal efectuat la secția de poliție s-a descoperit asupra bărbatului de 36 de suma de 395 lei în buzunarul drept al hanoracului; un telefon mobil și suma de 1000 lei în bancnote de 100 de lei, găsită ascunsă sub haine.

În urma discuțiilor purtate acesta a recunoscut că a furat portofelul cu documente și cu suma de 1000 de lei de la bărbatul din Marginea și că a scos banii din portofel, i-a băgat în buzunar,  a aruncat portofelul în stradă și a fugit în taxi pentru a se deplasa spre Rădăuți.

El a și indicat unde a aruncat portofelul care a fost găsit.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru furt calificat, iar în urma discuțiilor purtate cu procurorul de caz, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, din data de 29.12.2021 ora 02:00 până la data de 30.12.2021 ora 02:00, a suspectului care a fost introdus în C.R.A.P Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru audiere și stabilirea următoarelor măsuri.


Intră acum și în grupul de