Acasă Actualitate O femeie din Rădăuți a vrut să se arunce de la etajul...

O femeie din Rădăuți a vrut să se arunce de la etajul al doilea al blocului unde locuiește. Ea a fost consiliată de polițiști și a renunțat la gestul sinucigaș


Intră acum și în grupul de

O femeie de 36 de ani din Rădăuți a vrut să se arunce duminică seara de la balconul locuinței situată pe strada 1 mai din localitate, dar a renunțat la gest după ce a fost consiliată de polițiști.

Astfel, o patrulă de siguranță publică din cadrul BOP Rădăuți, a fost sesizată prin de un rădăuțean că  iubita lui se aruncă de la balcon.



Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, care a spus polițiștilor că s-a certat cu iubita lui în noaptea de Revelion și că ulterior nu a mai purtat nicio discuție cu aceasta, iar în seara de duminică, în jurul orelor 23.00, trecând întâmplător prin fața blocului unde locuiește iubita lui a observat că aceasta se afla pe pervazul geamului strigând că vrea să se arunce.

Polițiștii au ajus în zona respectivă și au văzut că la etajul 2 al blocului o femeie se afla pe pervazul geamului de la locuință cu picioarele în afară spunând că se aruncă pentru a scăpa de toate problemele.

Timp de 10 minute femeie a fost consiliată de lucrătorii de poliție, iar într-un final a fost convinsă de un polițist să intre în apartament.

Ulterior, la fața locului s-au prezentat un echipaj SMURD și unul de pompieri, ocazie cu care persoana în cauză a fost consultată preliminar de către medicul din cadrul SMURD, fiind apoi transportată la Spitalul Rădăuți fiind transportată la secția Psihiatrie unde a fost preluată de către medicul de gardă care a dispus internarea acesteia.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version