Un tanar fara permis a bagat in spital un motociclist (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pentru că vroia neapărat să se dea în stambă, un tânăr de 21 de ani s-a gândit că cel mai bine ar fi să facă o plimbare în viteză cu o maşină înmatriculată în Anglia chiar dacă nu are permis.

Gândurile au fost puse repede în aplicare marţi în jurul orelor 14:00 când a ieşit cu maşina pe DN 29 în interiorul localităţii Dumbrăveni.

Necazul a venit în momentul în care fără a se aigura a efectuat un viraj la stânga pentru a intra într-o spălătorie auto. Nu a văzut că o motocicletă care se deplasa în aceaşi direcţie de mers s-a angajat în depăşirea autovehiculului intrând din plin în ea. În urma impactului, conducătorul motocicletei în vârstă de 25 de ani, din Botoşani, posesor al permisului de conducere categoriile A, A1 şi B, a fost pur şi simplu aruncat la doi metri distanţă fiind accidentat grav chiar dacă purta cască de protecţie.

Imediat, la faţa locului, a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat motociclistului primul ajutor şi l-a predate apoi unei ambulanţe care l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava în comă post traumatică, traumatism cranio cerebral acut frontal şi contuzii toraco-abdominale, fiind internat în secţia de neurochirurgie.


Intră acum și în grupul de