Mirza: „Cred ca si presedintele Traian Basescu a ajuns la concluzia ca trebuie sa dispara Guvernul Boc” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Demiterea Guvernului, urmată de formarea unui guvern de tranziţie care să organizeze alegeri anticipate în primăvara anului viitor. Aceasta ar fi în prezent, potrivit senatorului PSD de Suceava, Gavril Mîrza, principala preocupare a opoziţiei.

Parlamentarul social-democrat consideră că până şi şeful statului Traian Băsescu vrea să se distanţeze de prestaţia acestui guvern. „Cred că şi preşedintele Traian Băsescu a ajuns la concluzia că trebuie să dispară Guvernul Boc”, a declarat Mîrza în cadrul conferinţei de presă de miercuri.

Senatorul PSD este de părere că actualul Guvern va rămâne în istorie ca cel mai prost guvern post-decembrist, apreciind că nu va mai exista în România un guvern incapabil ca acesta care a condus ca starea de sărăcie să se instaleze adânc în România. Senatorul PSD a spus că în prezent în ţară a fost instalat haosul care a ajuns politică de stat. „Forţele portocalii îşi fac de cap în haos. Nu merge nimic în ţară, merg doar afacerile portocalii (…), iar poporul român este îndemnat să plece din ţară pentru că mobilitatea forţei de muncă a fost o cucerire a integrării europene”, a spus Mîrza.

El a arătat că preşedintele Traian Băsescu declară că se simte bine în ţară având totul la dispoziţie, în timp ce sărăcia este pentru cei mulţi. Mîrza a spus că speră ca moţiunea de cenzură să fie votată, iar apoi să fie numit un guvern de tranziţie care să pregătească alegerile parlamentare anticipate pentru primăvara anului 2011, urmând ca în urma alegerilor să fie legitimată o nouă forţă care să conducă România.


Intră acum și în grupul de