Batut cu salbaticie pentru un portofel gol


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 48 de ani din comuna Stroieşti a fost bătut cu sălbăticie de trei persoane necunoscute în timp ce se afla în municipiul reşedinţă de judeţ.

Omul se deplasa în jurul orelor 23:00 pe strada Nicolae Iorga din cartierul Burdujeni, când a fost ajuns din urmă de un bărbat şi două femei de etnie rromă. Rromul i-a cerut un foc victimei după care a lovit-o puternic.

Bărbatul a căzut la pământ fiind lovit în continuare cu pumnii şi picioarele atât de atacator cât şi de celelalte două femei care i-au sărit în ajutor.

După ce l-au bătut bine cei trei i-au sustras victimei din interiorul vestei portmoneul în care avea doar cartea de identitate şi două carduri. Nemulţumiţi de ceea ce au găsit, bătăuşii i-au smuls omului telefonul mobil pe care îl ţinea într-un toc legat de curea şi au plecat în fugă.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. princ. Gabriel Panţiru, “până la această oră autorii nu au putut fi prinşi, dar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului”.


Intră acum și în grupul de