A inceput “Campionatul de Ping Pong” la Galleria Mall din Suceava!


Intră acum și în grupul de

În perioada, 11 -15 august, în Galleria Mall Suceava va avea loc “Campionatul de Ping Pong Galleria”, concurs adresat amatorilor dar şi celor mai avansaţi în acest sport.

Potrivit organizatorilor, la aceasta competitie s-au înscris 64 de iubitori ai tenisului de masă, care vor intra în concurs, începând de miercuri. Competiţia a atras jucători atât din Suceava, cât şi din Rădăuţi, Botoşani, Bucureşti şi chiar un român stabilit în Statele Unite ale Americii.

Campionatul a debutat miercuri, 11 august, cu meciurile din preliminarii, meciuri obligatorii şi eliminatorii pentru toţi participanţii, urmând ca cei 32 de participanţi rămaşi în concurs să fie grupati în 8 grupe a câte 4 , cei mai buni 2 din grupă promovând în fazele superioare ale competitiei.

Semifinalele, finala mică şi finala mare, se vor desfăşura duminică, 15 august 2010, astfel: prima semifinală la ora 14.00, a doua la ora 15.00, finala mică de la ora 16.00, iar marea finală de la ora 17.00

Toti participatii vor avea posibilitatea să câstige unul dintre premiile consistente puse la bătaie de organizatori: locul 1 – un televizor LCD, locul 2 – un aparat de aer conditionat,. În finala mică, sunt oferite premii în bani: 300 lei pentru locul 3, 200 lei pentru locul 4. De asemenea, se vor acorda si o serie de mentiuni speciale, în valoare de 100 lei fiecare.


Intră acum și în grupul de