Doi rusi se plimbau linistiti prin Izvoarele Sucevei dupa ce au trecut granita ilegal


Intră acum și în grupul de

Două persoane din Federaţia Rusă au ajuns în mâinile grănicerilor după ce au trecut ilegal graniţa în ţara noastră şi se plimbau liniştiţi pe raza comunei Izvoarele Sucevei.

Cei doi, un bărbat şi o femeie, au fost observaţi de o un localnic în timp ce se deplasau dinspre frontieră pe lângă marginea pădurii spre interiorul comunei. Imediat, acesta a alertat poliţiştii de frontieră care au trecut la cercetarea zonei şi au reuşit reţinerea celor doi care nu-şi justificau prezenţa în zonă.

În urma audierilor, s-a stabilit că vizitatorii sunt Sofia şi Ivanov T., soţ şi soţie din Federaţia Rusă, care au trecut ilegal frontiera de stat dint Ucraina în România. Mai mult, cei doi au declarat că nu a existat niciodată această intenţie, ei fiind simpli turişti dar necunoscând zona s-au rătăcit şi au ajuns în Izvoarele Sucevei.

Cu toate acestea, conform declaraţiilor oferite de ofiţerul relaţii publice din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, Ilie Poroch – Seriţan, “străinii s-au ales cu dosare pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat iar joi dimineaţă cele două persoane au fost predate de autorităţile române grănicerilor ucraineni”.


Intră acum și în grupul de