Si-a luat tatal la bataie pentru ca l-a chemat la masa (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liniştea localităţii sucevene Şerbăneşti a fost perturbată miercuri seară de un scandal izbucnit în gospodăria lui Aurel C. în jurul orelor 18:00.

Vecinii au sunat îngroziţi atât la poliţie cât şi la ambulanţă după ce au văzut că doi dintre membrii familiei erau plini de sânge.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Zvoriştea au lămurit repede lucrurile. Cearta a pornit după ce tatăl l-a chemat în casă pe fiul său pentru a mânca. Nervos că părintele său vrea să se impună şi că l-a deranjat de la şueta la care se afla împreună cu alte persoane consumând diferite băuturi alcoolice, tânărul nu a stat prea mult pe gânduri şi a sărit la bătaie aplicându-i părintelui mai multe lovituri în cap.

Înnebunit de comportamentul fiului, tatăl a încercat să se apere şi folosind cuţitul cu care pregătea o salată i-a aplicat băiatului mai multe lovituri la nivelul pieptului.

După aplanarea conflictului, tânărul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost internat în secţia de chirurgie chiar dacă leziunile suferite nu i-au pus viaţa în pericol.

Chiar dacă tatăl de 65 de ani a încercat doar să se apere de loviturile primite de la propriul fiu “cercetările sunt continuate în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, ne-a declarat insp. princip. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de