Doua societati in flacari in doar doua zile


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de două societăţi care îşi derulează activitatea pe raza judeţului nostru au fost cuprinse de flăcări pe parcursul a numai două zile.

Incendiere intenţionată pentru a ascunde anumite nereguli sau alte motive au dus la producerea lor ? – aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă specialiştii din cadrul ISU Suceava după cercetările pe care le vor efectua.

Primul incident s-a înregistrat chiar în municipiul reşedinţă de judeţ unde flăcările au cuprins depozitul de rumeguş al unei societăţi care se ocupă cu prelucrarea lemnului şi este situată pe str. Energeticianului.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava împreună cu lucrătorii a două Servicii Private pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit .

La sosirea echipajelor la locul intervenţiei ardea depozitul de rumeguş, existând pericolul de propagare la hala de montaj şi alte anexe din curtea societăţii comerciale incendiul fiind lichidat în limitele găsite.

Al doilea incident s-a înregistrat pe raza localităţii Câmpulung Moldovenesc când flăcările au cuprins unul dintre vestiarele unei unităţi care se ocupă cu bobinarea motoarelor electrice.

Nu mai puţin de 11 angajaţi ISU ajutaţi de două autospeciale de stingere a incendiilor au luptat cu flăcările aproape trei ore.


Intră acum și în grupul de