VIDEO//Poliția nu exclude ca șoferul care a plonjat cu mașina în acumularea de apă de la Liteni-Moara să fi suferit un infarct


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava face cercetări privind accidentul de marți la prânz cu doi morți după ce mașina în care se aflau a plonjat în acumularea de apă de la Liteni Moara de pe marginea drumului județean aflat în modernizare și nu exclude ca șoferul să fi suferit un infarct.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epuranu, a declarat că marți în jurul orei 13:30 Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 că un autoturism ieșit de pe drum și a căzut într-o acumulare de apă de pe raza localității Liteni, din comuna Moara.

La fața locului, în partea care asigura vizibilitate în mașină nu se observau persoane rănite sau cadavre, însă exista posibilitatea ca eventualele victime să fi căzut în apă în urma evenimentului rutier.

El a spus că au fost solicitate echipajele de pompieri care au intervenit pentru drenare, dar și cu barca pneumatica și două ambulanțe SMURD.

Au fost efectuate și activități investigative pentru a se stabili posibilele persoane implicate,  stabilindu-se că mașina este proprietatea unui bărbat de 75 de ani din localitatea Măzănăiești.

Totodată, a fost identificat un participant la trafic care a văzut mașina părăsind partea carosabilă, fiind posibil ca șoferul să fi suferit un infarct sau să fi avut o altă problemă medicală.

Ulterior, după intervenția pompierilor, au fost extrase două victime, ambele decedate, respectiv un bărbat de 75 ani din Măzănăiești și nepoata acestuia în vârstă de 21 de ani.

În acest caz se continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru ucidere din culpă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând a se efectua și necropsiile cadavrelor și a se dispune prin unitatea de parchet competentă, a precizat Epureanu.


Intră acum și în grupul de