A tamponat masina unui procuror


Intră acum și în grupul de

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava aflat în concediu de odihnă, a fost tamponat joi dimineaţă, în intersecţia Maraton. Potrivit IPJ Suceava, la ora 09.45 T. Floarea, de 60 ani, din comuna Vama, judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe strada Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava în direcţia de mers Şcheia – George Enescu, ajungând la intersecţia „Maraton”, a pătruns în intersecţie la culoarea galbenă a semaforului electric.

A virat la stânga, spre B-dul George Enescu şi a intrat în coliziune cu un autoturism proprietate personală care circula din sens opus, pe direcţia înainte şi care s-a pus în mişcare la culoarea verde a semaforului electric. Autoturismul era condus de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, aflat în concediu de odihnă.

D. Zîna, pasageră pe scaunul din spate al autoturismului ce venea din direcţia Şcheia, a fost rănită fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul: „TCC minor nivel 0 cu hematom supraorbital stâng şi parietal stâng, entorsă coloana cervicală”.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care au fost conduşi la Spitalul Judeţean Suceava, unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de