ISJ Suceava: Procentul de promovabilitate la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct, sesiunea 2022, este de 75,34 la sută


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a publicat rezultatele obținute de candidații înscriși la proba scrisă a Concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar- sesiunea 2022, care s-a desfășurat, vineri, la Colegiul Tehnic „Al. I Cuza” Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul școlar Cezar Anuței, a declarat pentru NewsBucovina că procentul de promovabilitate la proba scrisă a acestui concurs este 75,34 la sută înainte de soluționarea contestațiilor.

El a spus că din cei 80 de candidați înscriși la proba scrisă, 6 au absentat, unui candidat i s-a aprobat amânarea susținerii probei scrise, întrucât se află în carantină din cauza COVID -19, iar  73 au participat la această probă.

Din totalul celor 73 de candidați prezenți, 55 au obținut note între 7,00 și 9,40, iar 18 au obținut note sub 7,00 la proba scrisă.

Cea mai mare notă obținută la această probă a fost 9,40, iar cea mai mică notă a fost 4,20.

Proba scrisă a avut durata de maximum 120 de minute.

Potrivit ISJ Suceava, candidații pentru funcțiile vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitare, care sunt nemulțumiți de nota obținută la proba scrisă a concursului, pot depune contestații în perioada 18-19 februarie, fie fizic, la secretariatul instituției, fie on-line, cu confirmarea primirii e-mailului, iar candidații  pentru funcția de director la Palatul Copiilor vor depune contestațiile la registratura Ministerului Educației, conform legislației în vigoare și a precizărilor Ministerului Educației.

Soluționarea contestațiilor este prevăzută, potrivit calendarului, în perioada 21-22 februarie 2022, iar afișarea rezultatelor finale la proba scrisă a concursului este programată pentru data de 22 februarie 2022.

Proba scrisă pentru candidații care la data de 18 februarie s-au aflat în carantină sau izolare va fi susținută pe 4 martie 2022.

(LB)


Intră acum și în grupul de