De la botez … la spital


Intră acum și în grupul de

Un tânăr ce se întorcea de la un botez a ajuns la spital după ce a căzut de pe portbagajul unei maşini. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 16.10, cadrele de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc au sesizat faptul că la Secţia Chirurgie a fost internat C. Ionuţ, de 18 ani, din comuna Moldoviţa, cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoştinţă, plăgi contuze partieto-occipitale stânga, echimoză palpebrală dreapta şi escoriaţie superficială hamifaţă stânga”, leziuni care necesită pentru vindecare 7-9 zile îngrijiri medicale.

Acesta a declarat că luni, în jurul orelor 07.00, după ce a ieşit de la Căminul Cultural, unde a avut loc un botez, aflându-se pe DJ 176, sat Argel, comuna Moldoviţa s-a urcat pe portbagajul unui autoturism de ocazie care circula din direcţia Moldoviţa – Argel, deoarece autoturismul era plin cu pasageri.

După aproximativ un km, din cauza stării de ebrietate victima a căzut de pe portbagaj pe carosabil accidentându-se, iar autoturismul şi-a continuat deplasarea fără să oprească. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest la ora 16.19 rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se şi o probă biologică de sânge pentru determinarea alcoolemiei.

Ancheta poliţiştilor indică faptul că, în jurul orei 07.00, C. Ioan, de 29 ani din, comuna Moldoviţa, a condus pe DJ 176 autoturismul în direcţia Moldoviţa – Argel. În autoturism cu acesta se afla şi B. Vasile cu care se deplasa în comuna Brodina, la lucru. Aceştia transportau pe bancheta din spate mai multe sacoşe cu alimente precum şi alte bunuri necesare la locul de muncă.

Când au ajuns la km 30 + 500 m au întâlnit pe drum 3 persoane care i-au făcut semn să oprească, două s-au urcat peste bagajele existente pe bancheta din spate iar a treia persoană, respectiv C. Ionuţ, s-a urcat pe capota portbagaj din spate, în picioare. După aproximativ 500 metri C. Ionuţ s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, accidentându-se.

Şoferul a declarat că nu a observat când tânărul a căzut de pe portbagaj, iar când a ajuns la destinaţie a crezut că acesta a sărit din mers. C. Ioan a fost anunţat telefonic şi s-a prezentat la ora 20.00, fără autoturismul înmatriculat în Portugalia şi actele acestuia, motivând că autoturismul a rămas în comuna Brodina, el întorcându-se cu autoturismul fratelui său. C. Ioan a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.


Intră acum și în grupul de