Acasă Actualitate Pompierii au salvat un cal impotmolit cu tot cu caruta

Pompierii au salvat un cal impotmolit cu tot cu caruta


Intră acum și în grupul de

Un cal împotmolit cu tot cu căruţă în râul Siret, şi o bovină „înţepenită” în mlaştina de pe imaşului satului Sf.Ilie au fost salvate marţi, de pompierii suceveni. În cursul după-amiezei de marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost solicitat să intervină pentru salvarea a două animale rămase blocate. Astfel, la ora 17.02, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a fost anunţat despre faptul că un cal şi atelajul hipo au rămas împotmoliţi în nămol în albia râului Siret, pe raza oraşului Dolhasca.

La faţa locului, s-au deplasat 4 pompieri militari cu o autospecială de la Detaşamentul Fălticeni, iar în sprijin au venit şi 2 voluntari cu o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dolhasca, şi, cu ajutorul mijloacelor din dotare, au scos şi au salvat animalul şi atelajul hipo, aparţinând lui Gheorghe T. Totul a fost încheiat cu bine la ora 18:13.



La ora 21.06, un alt apel la 112, anunţa faptul că o bovină a rămas blocată într-o mlaştină de pe imaşul satului Sf. Ilie, comuna Şcheia.

La locul intervenţiei, s-a deplasat un echipaj de pompieri format dintr-un ofiţer şi 9 subofiţeri, cu două autospeciale de la Detaşamentul Suceava, pentru salvarea animalului, ce aparţinea lui Cristi R.

Cu ajutorul mijloacelor din dotare, pompierii au salvat animalul, iar la ora 22.40, misiunea acestora s-a încheiat fără incidente.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version