ISU Neamț a transferat în Suceava o tabără mobilă care poate asigura cazarea a 201 persoane


Intră acum și în grupul de

ISU Neamț a anunțat, joi, că în cursul după amiezii, conform ordinelor primite, a deplasat un modul format din tabăra mobilă și personalul de deservire aferent la ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, ISU Neamț are în dotare o tabără mobilă pentru persoane sinistrate/evacuate în sistem containerizat și o bucătărie rulantă auto achiziționată prin intermediul proiectului MULTIRISC – Programul Operațional Infrastructură Mare.

Tabăra mobilă este compusă din trei containere identice și o bucătărie rulantă auto, care poate fi utilizată în situațiile în care se impune dislocarea cât mai aproape de locul unui eveniment de amploare. Bucătăria rulantă auto poate asigura prepararea porțiilor de mâncare pentru persoanele din tabără.

În fiecare container sunt: 10 corturi destinate cazării persoanelor (suprafață de 25 mp), un cort care poate fi folosit ca bucătărie sau sală de mese cu o suprafață de 96 mp, 10 sisteme de climatizare,  un sistem de iluminat, 67 paturi pliante,  67 saci de dormit,  10 seturi de mese cu bănci.

Tabăra mobilă are mobilitate mare, care poate asigura cazarea a 201 persoane afectate de diferite situații de urgență sau cazarea personalului propriu în misiuni speciale pentru perioade lungi de timp, dar şi facilităţi de asigurare a hrănirii pe o perioadă de mai multe săptămâni.


Intră acum și în grupul de