Minora depistata in trafic, la volan


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii suceveni au întrerupt plimbarea unei minore din localitatea Vicovu de Sus care conducea pe drumurile publice un autoturism, fără a avea permis de conducere. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Porch-Seriţan, joi dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au executat o misiune specifică şi au oprit în trafic un autoturism marca „Mercedes”, condus de B. E, în vârstă de 17 de ani, domiciliată în oraşul Vicovu de Sus.

La controlul efectuat de poliţiştii de frontieră, s-a constatat că tânăra nu deţine permis de conducere şi că autoturismul i-a fost încredinţat pentru a-l conduce de către H. Ilie , în vârstă de 20 de ani, din Brodina.

În urma celor constatate poliţiştii de frontieră i-au întocmit tinerei acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere iar lui H. Ilie, acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţare a unui autovehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Actele premergătoare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de