PNL Suceava cere excluderea deputatului Mircea Grosaru din partid


Intră acum și în grupul de

După ce Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava a votat în urmă cu două luni pentru excluderea din partid a deputatului Mircea Grosaru, care reprezintă minoritatea italiană, delegaţia Permanentă a PNL Suceava urmează să confirme această excludere.

Anunţul a fost făcut joi de liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, şi după ce deputatul Mircea Grosaru a declarat presei locale că Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava trebuie dizolvat pentru lipsă de activitate. „Mircea Grosaru este exclus de două luni pentru că nu a activat timp de opt luni după Conferinţa judeţeană în cadrul partidului, nu a participat la nici o şedinţă şi nu şi-a plătit cotizaţia. În Parlament a votat împotriva intereselor românilor şi conceptelor de dreapta”, a spus Băişanu.

El consideră că deputatul Grosaru a acţionat în calitate de parlamentar împotriva intereselor PNL. „Grosaru trebuia să aleagă să fie deputat al Asociaţiei Italienilor şi slugoi al puterii sau membru al PNL”, a spus Băişanu.

El a mai declarat că va încerca să trezească etnicii italieni să-şi desemneze un adevărat reprezentant pentru că Mircea Grosaru nu este italian şi a învăţat italiana din dicţionar. „Comunitatea italienilor are oameni valoroşi”, a spus Băişanu.

Mircea Grosaru susţine însă că măsura excluderii unui parlamentar din PNL poate fi decisă doar de conducerea centrală a partidului.


Intră acum și în grupul de