S-a rasturnat in sant cu autoutilitara cu semiremorca


Intră acum și în grupul de

Din cauza vitezei, un şofer s-a răsturnat într-un şanţ cu autoutilitara cu semiremorcă. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 09.50, pe DN 2 în afara comunei Fântâna Mare, D. Iugi, în vârstă de 35 ani, din comuna Voineasa, judeţul Olt, în timp ce conducea o autoutilitară, tractând o semiremorcă, într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă.

Şoferul a fost rănit având nevoie de circa două săptămâni de îngrijiri medicale pentru vindecare. Acesta folosea centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-a recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt şofer a ajuns în şanţ. În noaptea de joi spre vineri, la ora 02.30, pe DN 2E în oraşul Vicovu de Sus, B. Nicu, de 20 ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-a recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de