Un stranier baut a rupt totul din calea masinii pe care o conducea


Intră acum și în grupul de

Un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a izbit cu maşina în tot ce a întâlnit în cale, inclusiv o fetiţă ce mergea pe bicicletă. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 19.00, pe DJ 155A, pe raza comunei Bogdăneşti, minora N. I., de 9 ani, din comuna Rîşca, în timp ce se deplasa cu bicicleta, a fost lovită de un autoturism de culoare închisă care circula din sensul opus.
Într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, a lovit bicicleta pe care se afla fata, după care a rupt un stâlp de susţinere a indicatorului curbă la dreapta, a lovit un podeţ şi s-a oprit în şanţ.

După accident conducătorul auto a ieşit cu autoturismul din şanţ şi a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului.
Poliţiştii au identificat autovehiculul implicat în accident, ce a fost condus în momentul producerii evenimentului de A. FLORIN, de 21 ani, din comuna Bogdăneşti, posesor al permisului de conducere cat. B eliberat de autorităţile din Italia, în 2007, iar în autoturism se mai afla şi minorul M. T., de 17 ani, din aceeaşi localitate.

Potrivit poliţiştilor autoturismul a fost găsit într-un grajd al locuinţei lui B. Vasile din Bogdăneşti, iar la domiciliul acestuia a fost identificat şi A. Florin, care se afla într-o stare avansată de ebrietate şi din acest motiv nu a reuşit să sufle în aparatul etilotest fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au recoltat probe biologice în vedere stabilirii alcoolemiei.

De asemenea M. T. a fost identificat pe raza comunei şi a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur în aer expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de