Ovidiu Dontu viseaza in continuare la alegeri anticipate


Intră acum și în grupul de

Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Suecava a PSD, Ovidiu Donţu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul partidului că remanierea guvernamentală nu a adus la nimic bun şi că singura rocadă memorabilă este cea realizată de foştii miniştri, Adriean Videanu (Economie) şi Radu Berceanu (Transporturi), care acum au trecut la partid, la departamentul colectare taxe.

Ovidiu Donţu a ţinu să precizeze faptul că remanierea guvernamentală nu a adus nimic nou şi că se impune în continuare ca Guvernul să plece şi să fie organizate alegeri anticipate.

„Remanierea nu a adus nimic bun. Videanu şi Berceanu au trecut la partid la departamentul de colectare taxe pentru partid. Nu avem la ce să ne aşteptăm. E nevoie de alegeri anticipate şi de un nou guvern altfel criza va dura la nesfârşit”, a explicat preşedintele executiv al PSD Suceava.

El a mai spus că dacă vicepreşedintele PDL Ioan Olteanu spunea că nu este cazul ca guvernul să demisioneze pentru că Emil Boc mai poate încasa, problema pe care cei de la PDL nu şi-au pus-o niciodată este dacă românii mai pot încasa.

Ovidiu Donţu consideră că singura variantă în care ţara mai poate fi salvată este ca actualul guvern să fie demis.


Intră acum și în grupul de