BMW furat, depistat de frontieristii de la Siret


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii de la Siret au depistat la ieşirea din ţară un autoturism furat. Potrivit IJPF Suceava, luni, la PTF Siret s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, conducând un autoturism marca „BMW” B. Iancu, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Târgu Mureş. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat documentele personale de identitate şi ale autovehiculului, iar în urma verificărilor efectuate prin organele specializate, s-a aflat că autoturismul figurează ca fiind furat de pe teritoriul Ungariei.

Conducătorul autoturismului a declarat poliţiştilor de frontieră că a cumpărat mijlocul de transport de la o persoană din localitatea Bekescsaba-Ungaria, neştiind că acesta este furat.

În aceste condiţii, lui B. Iancu i s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Autoturismul marca „BMW”, în valoare de 21.250 lei, a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava, pentru continuarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de