BMW furat, depistat de frontieristii de la Siret

Frontieriştii de la Siret au depistat la ieşirea din ţară un autoturism furat. Potrivit IJPF Suceava, luni, la PTF Siret s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, conducând un autoturism marca „BMW” B. Iancu, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Târgu Mureş. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat documentele personale de identitate şi ale autovehiculului, iar în urma verificărilor efectuate prin organele specializate, s-a aflat că autoturismul figurează ca fiind furat de pe teritoriul Ungariei.

Conducătorul autoturismului a declarat poliţiştilor de frontieră că a cumpărat mijlocul de transport de la o persoană din localitatea Bekescsaba-Ungaria, neştiind că acesta este furat.

În aceste condiţii, lui B. Iancu i s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Autoturismul marca „BMW”, în valoare de 21.250 lei, a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava, pentru continuarea cercetărilor.

loading...