Actiune de amploare a politistilor in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul a 5 zile, zilnic 250 de poliţişti au desfăşurat peste 950 de controale pe teritoriul judeţului Suceava, în cadrul unor acţiuni privind creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru, în perioada 01 – 05 septembrie a.c. au fost organizate la nivelul judeţului acţiuni ce au avut ca obiectiv asigurarea respectării legii, întărirea prezenţei echipelor de patrulare în zonele de interes operativ pentru prevenirea activităţilor infracţionale şi aplicarea cu fermitate a prevederilor legale faţă de persoanele ce le încalcă.

„Zilnic, peste 250 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, intervenţie rapidă au efectuat un total de 950 de controale, aplicând cu fermitate sancţiuni persoanelor depistate în ilegalitate. Controalele şi raziile efectuate de poliţişti au urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona pieţelor, barurilor, discotecilor, locurilor de cazare şi a altor locuri pretabile la comiterea de fapte antisociale, precum şi depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, date în consemn” a precizat insp. Panţiru.

Poliţiştii au aplicat 1514 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 439.065 lei.
Totodată, au fost verificate 636 de autoturisme, fiind reţinute 49 de certificate de înmatriculare şi 45 de permise de conducere.
În cadrul acestei acţiuni au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 3.6631 lei.


Intră acum și în grupul de