Si-a injunghiat barbatul apoi a anuntat politia

Beată fiind, o femeie din cartierul sucevean Burdujeni şi-a înjunghiat bărbatul în urma unui scandal şi apoi a anunţat poliţia. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, marţi, în jurul orei 21.50, prin „S.N.U.A.U. 112” R. Aurica, în vârstă de 53 ani din municipiul Suceava a sesizat faptul că, în urma unui conflict spontan ce s-a consumat în locuinţa comună, l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie în abdomen pe R. Gheorghe, de 53 ani. Femeia a fost condusă la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, însă nu a putut fi audiată deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost dus direct în sala de operaţie, iar din discuţiile purtate cu medicul de gardă, s-a stabilit că aceasta a fost diagnosticat cu „plagă penetrantă perete abdominal stâng cu perforare de colon şi hemiperiton”.

Pacientul a fost stabilizat şi se află internat la secţia chirurgie şi urma a fi examinat din punct de vedere medico-legal pentru a se stabili dacă i-a fost pusă viaţa în pericol sau numărul de zile de îngrijiri medicale.
În funcţie de probele administrate în dosar se vor dispune măsurile legale ce se impun în cauză.

loading...