Si-a injunghiat barbatul apoi a anuntat politia


Intră acum și în grupul de

Beată fiind, o femeie din cartierul sucevean Burdujeni şi-a înjunghiat bărbatul în urma unui scandal şi apoi a anunţat poliţia. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, marţi, în jurul orei 21.50, prin „S.N.U.A.U. 112” R. Aurica, în vârstă de 53 ani din municipiul Suceava a sesizat faptul că, în urma unui conflict spontan ce s-a consumat în locuinţa comună, l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie în abdomen pe R. Gheorghe, de 53 ani. Femeia a fost condusă la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, însă nu a putut fi audiată deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost dus direct în sala de operaţie, iar din discuţiile purtate cu medicul de gardă, s-a stabilit că aceasta a fost diagnosticat cu „plagă penetrantă perete abdominal stâng cu perforare de colon şi hemiperiton”.

Pacientul a fost stabilizat şi se află internat la secţia chirurgie şi urma a fi examinat din punct de vedere medico-legal pentru a se stabili dacă i-a fost pusă viaţa în pericol sau numărul de zile de îngrijiri medicale.
În funcţie de probele administrate în dosar se vor dispune măsurile legale ce se impun în cauză.


Intră acum și în grupul de