Minora talharita si la un pas de a fi si violata


Intră acum și în grupul de

O adolescentă din Pârteştii de Jos, de 14 ani a fost la un pas de a fi violată de un consătean în vârstă de 17 ani, după ce a fost iniţial tâlhărită de acesta. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava luni, la ora 21.30, agenţii Postului de Poliţie Pîrteştii de Jos au fost sesizaţi de o minoră de 14 ani, din localitate despre faptul că, în jurul orei 21.00, a fost acostată de un tânăr necunoscut, care sub ameninţarea unui cuţit a încercat să o violeze, totodată deposedând-o de un telefon mobil.

În jurul orei 21.00, fata se deplasa pe raza comunei Pîrteştii de Jos, iar în timp ce traversa o punte peste pârâul Soloneţ, a fost acostată de un tânăr necunoscut, care a ameninţat-o cu un cuţit, încercând să întreţină relaţii sexuale. Pe fondul aceloraşi ameninţări cu cuţitul, acesta i-a luat telefonul mobil. Fata a profitat de faptul că în apropiere a văzut în curtea unei locuinţe o persoană şi a strigat după ajutor, fapt ce l-a determinat pe autor să o elibereze şi să fugă.

Poliţiştii au identificat pe raza comunei Pîrteştii de Jos, suspectul de comiterea faptei ca fiind minorul P. T., de 17 ani, localnic, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil şi cuţitul cu care acesta a ameninţat-o pe minoră.

În urma probatoriului administrat, la propunerea I.P.J. Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a confirmat începerea urmăririi penale faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi perversiuni sexuale. Suspectul a fost prezentat Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă şi a emis mandat pe o durată de 19 zile, iar în baza acestuia a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de