Trei titluri de campion național și unul de vicecampion național obținute de sportivii dorneni Claudia Costiuc și Alexandru Prâsneac


Intră acum și în grupul de

Atleții Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra-Dornei club finanțat de administrația locală care au participat, sâmbătă și duminică , la etapa finală a Campionatului Național de Juniori 2, competiție adresată sportivilor cu vârsta sub 18 ani și desfășurată în Sala de Atletism „Ioan Soter” din București, au revenit acasă cu rezultate excelente.

Astfel, la proba de 800 metri, Claudia Ionela Costiuc  s-a mobilizat exemplar și a obținut la finalul competiției două titluri de campion național la probele de 800 metri  (2.11.73 ) și de 1500 metri (4.29.79)

De la acestă competiție să întors acasă cu doup medalii și sportivul Alexandru Prâsneac care a obținut titlul de campion național la proba de 800 metri (1.57.96) și o medalie de vicecampion național la proba de 1500 metri (4.07.41 )

Cristian Prâsneac, antrenor -profesor la CSM Dorna a declarat că este foarte încântat de evoluția sportivilor săi la acestă competiție.

El a menționat că Alexandru Prâsneac a concurat după ce a avut timp de săptămână o răceală gravă și nu a prea putut lucra la antremanente.

În ceea ce o privește pe Claudia el a subliniat că aceasta a făcut două curse foarte curajoase ceea ce i-a adus victoria.

„Sunt foarte încântat de evoluția sportivilor la toate competițiile indoor până acum”, a spus Prâsneac adăugând că speră că în vară, la Campionatul European U 18 de la Ierusalim din Israel și la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Banska-Bystrica din Slovacia să se obțină rezultate foarte bune.

El a mulțumit conducerii clubului care a asigurat un cantonament și că se vede acumularea dobândită în kilometri, dar și sponsorului personal al celor doi sportivi, Apa Bucovina cât și profesorilor de la Liceul „Ion Luca” din Vatra-Dornei.


Intră acum și în grupul de