Un excavatorist beat a avariat doua masini si a vrut sa bata un politist


Intră acum și în grupul de

Beat şi fără permis un excavatorist a avariat două maşini şi a oprit abia când un poliţist a tras cu pistolul în roţi. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 20.00, pe DN 17, pe raza comunei Vama, C. Aurel, de 33 ani, din comuna Moara, fără permis de conducere, a condus un utilaj prevăzut cu braţ şi cupă pentru excavaţii, lovind două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus, după care şi-a continuat deplasarea.

Agentul de poliţie ajutor şef de post la Postul de Poliţie Frumosu, care se deplasa dinspre municipiul Câmpulung Moldovenesc spre comuna Frumosu cu auto proprietate personală, observând producerea evenimentelor, a efectuat semnal regulamentar de oprire a utilajului, însă conducătorul acestuia a ignorat semnalul, continuându-şi drumul.

Văzând că prin modul de deplasare, utilajul prezenta un pericol pe drumul public, agentul de poliţie a făcut uz armă cu armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical, urmat de două focuri asupra pneurilor, în urma cărora excavatorul s-a oprit.

„După oprirea excavatorului, conducătorul utilajului a avut un comportament violent faţă de agentul de poliţie, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea şoferului” precizează IPJ Suceava.
Conducătorul utilajului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 1,07 mg/l în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Acestuia i s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de