O soferita a dat cu masina peste un camin de reglare-masurare a gazului


Intră acum și în grupul de

Din cauza neatenţiei o şoferiţă a dat cu maşina peste o poartă şi căminul de reglare-măsurare a gazului. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 14.46, s-a sesizat faptul că pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Suceava s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, respectiv distrugerea unui cămin de gaz metan „post reglare-măsurare gaz”, situat la poarta de acces într-o locuinţă.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că V. Florentina, de 43 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul din direcţia cartier Zamca spre cartier Iţcani, zona serpentine datorită neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu poarta imobilului respectiv şi cu căminul de reglare-măsurare a gazului.

Autoturismul a fost avariat în urma impactului, iar poarta de acces înaltă de 1,50 m, precum şi căminului de post reglare gaz, au fost distruse.
La faţa locului s-au deplasat echipajele de intervenţie „Eon Gaz”, I.S.U. Suceava şi I.J.J. Suceava, care au procedat la izolarea locului, fără a fi întâmpinate probleme deosebite.

Pe timpul intervenţiei echipelor circulaţia a fost deviată de pe strada Mihail Kogălniceanu pe strada Zamca, respectiv de pe strada Nicolae Labiş pe strada Ion Creangă. Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de