Sofer ranit grav dupa ce a depasit o coloana de masini


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav în urma depăşirii unei coloane de maşini. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 15.45, în afara localităţii Horodnic de Jos, pe D.N. 2 H, la km. 19 + 900 metri, M. Marius Vasile, de 20 ani, din comuna Vicovu de Jos, posesor al permisului de conducere pentru categoria B din anul 2009, în timp ce conducea autoturismul, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de M. Vasile de 40 ani, din municipiul Suceava.

Şoferul vinovat, a fost rănit grav, necesitând 30 – 35 zile îngrijiri medicale. Celălalt şofer, M. Vasile are nevoie de 10 – 15 zile îngrijiri medicale iar M. Mariana, de 38 ani, din municipiul Suceava şi B. Elena, de 19 ani, din comuna Mitocul Dragomirnei ambele pasagere în al doilea autoturism câte 5 – 6 zile îngrijiri medicale.

Conducătorii auto nu purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de